Un vraci extremist vrea sa fie Preşedintele Rusiei

Un bărbat care susţine că poate să vindece oameni prin telefon şi a cărui carte este pe lista federală de materiale extremiste  a fost primul care şi-a depus cererea pentru a candida la alegerile prezidenţiale din Rusia.

RomaniaTV.net
28 nov. 2011, 10:02
Un vraci extremist vrea sa fie Preşedintele Rusiei

Nikolai Levashov este autorul cărţii „Rusia în oglinzi distorsionate”, care a fost interzisă pentru felul negativ în care înfăţişează evreii şi pentru ca incită la ură religioasă.  El va trebui să strângă 2 milioane de voturi ca să poată fi înregistrat pe lista candiaţilor, potrivit Ria Novosti.

Levashov, care se consideră un academician şi un „vindecător”, a postat mai multe diplome de la instituţii obscure pe site-ul său, inclusiv de la: Academia Ştiinţifică de Securitate Integrată, Academia Internaţională de Medicină de Familie şi Academia Internaţională de Ştiinţe Energetice. Acesta susţine pe site-ul său că poate să vindece boli prin telefon.

Campania prezidenţială din Rusia a început oficial duminca trecută. Vladimir Putin, actualul premier, şi-a anunţat deja candidatura.