Un autoturism a intrat violent într-un TIR, în Mureş. A fost chemat elicopterul SMURD. Trei persoane sunt ÎNCARCERATE VIDEO

Accident grav în judeţul Mureş! 3 persoane au ajuns în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un tir. A fost solicitat şi elicopterul SMURD. Momente de groază s-au petrecut într-un taxi din Constanța! Mașina s-a răsturnat după ce a fost izbită în plin de un alt autoturism iar taximetrsitul și pasagerii au fost răniți. 

16 sept. 2018, 05:58

Accidentul s-a produs pe DN 15, la ieşirea spre Luduş, informează România TV. Un autoturism care circula cu viteză mare, deşi afară ploua torenţial, nu a acordat prioriate unui TIR, impactul fiind violent.

Citeşte şi Accident grav în Buzău. O persoană a murit, alte 3 sunt grav rănite VIDEO

Cele 3 persoane aflate în maşină au rămas încarcerate, fiind scoase de echipajul de descarcerare. Unul dintre răniţi se afla în stare foarte gravă, astfel că la faţa locului a fost solicitat un elicopter SMURD.

Accident în Constanţa

Un accident rutier a avut loc pe strada Theodor Burada din Constanţa. Din primele informaţii un taxi s-a răsturnat după impactul cu un autoturism Volkswagen  înmatriculat în Vaslui. Patru persoane au fost rănite: şoferul de la taxi, două pasagere şi un bărbat, tot pasager din taxi.

Potrivit IPJ Constanţa, din primele date, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. În urma coliziunii, al doilea autoturism s-a răsturnat pe partea carosabilă. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto din al doilea autoturism, precum şi a două tinere, ambele în vârstă de 20 de ani, pasagere în acelaşi autoturiam.