Un avion cu peste 250 de pasageri la bord, la un pas de tragedie. Din aeronavă au început să sară scântei după decolare VIDEO

Autoritățile americane au început o investigație după ce dintr-un avion al United Airlines au început să sară scântei și să cadă bucăți de metal la câteva minute după decolarea de pe aeroportul Newark, din New Jersey.

23 sept. 2022, 22:39
Un avion cu peste 250 de pasageri la bord, la un pas de tragedie. Din aeronavă au început să sară scântei după decolare VIDEO

Un avion Boeing 777-200ER, care abia decolase spre Sao Paulo miercuri seară, la ora locală 23:24, a avut grave probleme, care au făcut să se întoarcă pe aeroportul de pe care plecase. Aeronava a aterizat de urgență pe aeroportul Newark la o oră și jumătate de la plecare, după ce pilotul a aruncat din combustibil deasupra oceanului, pentru a reduce greutatea.

Mai multe persoane au filmat cum săreau scântei când aeronava a trecut pe deasupra lor. Oamenii au fotografiat și bucăți dreptunghiulare de metal care au căzut la sol.

Avionul ar fi suferit o defecțiune la sistemul hidraulic al trenului de aterizare, potrivit sursei citate.

Administrația Federală a Aviației a confirmat că investighează cauza defecțiunii.

Potrivit United Airlines, 256 de pasageri se aflau în avion. Nu s-au raportat victime sau răni în rândul echipajului și al pasagerilor.

Citeşte şi: Doi români, executaţi în stil mafiot de un poliţist, în Belgia. Procesul a început, filmul oribilei crime a fost făcut public

„După ce aeronava noastră a avut o problemă mecanică la scurt timp după decolare, a rămas în aer pentru a arde combustibil și apoi a aterizat în siguranță”, a declarat un purtător de cuvânt al United Airlines.

„Pasagerii au debarcat și am alocat o nouă aeronavă care a plecat în această după-amiază. Inspecția inițială de întreținere indică o problemă cu pompa hidraulică”, a mai precizat acesta.

Citeşte şi: Ruşii fac orice pentru a fugi de mobilizarea lui Putin. De ce trec bărbaţii din Rusia graniţa pe trotinete VIDEO