Un avion cu peste 40 de persoane la bord s-a prăbuşit în nordul Pakistanului

Un avion de pasageri al unei companii aeriene pakistaneze s-a prăbuşit în nordul Pakistanului, afirmă surse citate de presa locală.

07 dec. 2016, 12:35
Un avion cu peste 40 de persoane la bord s-a prăbuşit în nordul Pakistanului

Update 20:54 Oficialităţi ai companiei aeriene de care aparţinea avionul prăbuşit au precizat,  miercuri seara, că nu există niciun supravieţuitor în urma accidentului aviatic

Update 18:00 Echipele de salvare care au sosit la locul accidentului au recuperat, miercuri, 23 de cadavre din epava unui avion al companiei Pakistan International Airlines (PIA).

Avionul, aparţinând companiei Pakistan International Airlines, avea la bord peste 40 de persoane şi zbura din oraşul Chitral (nord) spre Pakistan.

Autorităţile aeronautice pakistaneze au anunţat dispariţia avionului care efectua Cursa PK-661.

Conform unor surse citate de presa locală, avionul s-a prăbuşit în regiunea Khyber-Pakhtunkhwa, în apropierea localităţii Havelian, situată la circa 15 kilometri sud de oraşul Abbottabad.

„Anunţăm cu regret că un avion de tip ATR-42, care efectua Cursa PK-661, având la bord circa 40 de persoane, a pierdut contactul cu turnul de control în drumul dinspre Chitral şi Islamabad. Depunem toate eforturile pentru localizarea avionului”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei aeriene Pakistan International Airlines, citat de site-ul ziarului Pakistan Today.