Un avion s-a prăbuşit în Alaska. Nu există supravieţuitori

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Alaska. Nu există supravieţuitori. În avion se aflau patru persoane.

21 apr. 2016, 10:18
Un avion s-a prăbuşit în Alaska. Nu există supravieţuitori

Avionul s-a prăbuşit, miercuri, într-o zonă împădurită aflată la Nord oraşul Anchorage, Chugiak, la scurt timp după ce decolase de pe aeroportul Birchwood. La impactul cu solul, aparatul a luat foc şi a fost mistuit de flăcări.

Niciuna dintre cele patru persoane care se aflau la bordul aparatului – pilotul, copilotul şi doi pasageri – nu a rămas în viaţă.

Aparatul de tip Cesna 172 s-a prăbuşit peste copacii din zona împădurită şi a căzut apoi pe sol, unde a luat foc. Nu se ştie deocamdată unde urma să ajungă aviionul. Poliţia din zonă a primit un telefon prin care s-a raportat accidentul. „În câteva clipe, s-a văzut fum ieşind din pădure”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei din Anchorage, Jennifer Castro agenţiei Associated Press.

Autorităţile au identificat şi cele patru persoane care au murit în accident. Este vorba despre pilotul George Kobelnyk, în vârstă de 54 de ani, copilotul Christian Bohrer, de 20 de ani şi de pasagerii Sarah Glaves, de 36 de ani şi Kyle Brau, de 27 de ani.

Resturi din avionul ptăbuşit au fost găsite la sute de metri de locul prăbuşirii aparatului de zbor. Autorităţile locale fac anchetă în cazul avionului prăbuşit, pentru a afla cauzale catastrofei.