Un băiat de 10 ani a dispărut de pe plaja din Mamaia. UPDATE: Copilul a fost găsit

Un copil în vârstă de 10 de ani din judeţul Dâmboviţa este căutat de oamenii legii din Constanța după ce a dispărut sâmbătă, de pe o plajă din Mamaia.

RomaniaTV.net
15 aug. 2020, 14:21
Un băiat de 10 ani a dispărut de pe plaja din Mamaia. UPDATE: Copilul a fost găsit
UPDATE: Copilul a fost găsit de o patrulă mixtă de poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia şi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa. El nu a fost victima vreunei infracţiuni.
 
Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia au fost sesizaţi sâmbătă după amiază, cu privire la dispariţia lui Andrei Cristian Ciocoiu, de 10 ani, din judeţul Dâmboviţa.
 
 
Acesta s-a pierdut pe o plajă din Mamaia, părinţii sesizând dispariţia după aproximativ 20 de minute. În momentul dispariției acesta purta un slip negru și era desculț. Conform unor informaţii din rândul anchetatorilor, băiatul ar fi fost văzut ultima oară în timp ce se juca în mare cu un alt copil.

Cetăţenii care pot furniza informaţii despre el sunt rugaţi să apeleze Poliţia Mamaia sau Dispeceratul I.P.J. Constanţa.