Un băiat de 10 ani oferă toate economiile persoanei care îi găseşte telefonul. Motivul te va face să plângi

Un băiat de 10 ani oferă toate economiile persoanei care îi găseşte telefonul. Acolo avea ultimele poze cu mama lui care a murit de curând. 

05 ian. 2020, 11:10
Un băiat de 10 ani oferă toate economiile persoanei care îi găseşte telefonul. Motivul te va face să plângi

Si-a pierdut telefonul cu amintirile cu mama lui care a murit, scrie bzi.ro. O poveste plina de emotie a facut inconjurul lumii. Un baietel in varsta de 10 ani, pe nume Gino Lopez, din Argentina, ofera toate economiile sale in schimbul telefonului mobil pe care l-a pierdut.

Citeşte şi IRINA RIMES, ÎN LACRIMI după ce a primit un mesaj groaznic. „Am aflat că mama are cancer în stadiul 4”

Copilasul isi doreste foarte mult sa-si recupereze telefonul pentru ca acolo avea pastrate fotografii si fulmulete cu mama sa care a murit de leucemie, cand Gino era foarte mic. Sunt singurele amintiri pe care Gino le are, singurele care ii pot alina cat de cat dorul de mama.

Si-a pierdut telefonul cu amintirile cu mama lui care a murit

„Buna, Sunt Gino Lopez. Astazi mi-am uitat telefonul intr-un taxi, iar acolo aveam fotografii si video-uri cu mama care a murit cand eram foarte mic. Nu vreau sa le pierd pentru ca atunci cand mi se face tare dor de ea, ii ascult vocea. Nu vreau s-o uit”, au fost cuvintele baietelului care au emotionat o lume si care au devenit virale.

Telefonul pierdut este un Samsung J7 PRIME, negru. Un vecin de-al lui Gino, care detine un magazin cu electronice, s-a oferit sa dea cadou acelasi model de telefon celui care ii inapoiaza dispozitivul lui Gino. Baietelul de 10 ani e dispus sa-si ofere toate economiile pentru a primi inapoi amintirile atat de dragi cu mama lui.

Presa argintineana s-a mobilizat si a facut cunoscut cazul micutului Gino, in speranta ca cineva a gasit telefonul si va avea bunavointa sa-l inapoieze copilului.