IRINA RIMES, ÎN LACRIMI după ce a primit un mesaj groaznic. „Am aflat că mama are cancer în stadiul 4”

IRINA RIMES, ÎN LACRIMI după ce a primit un mesaj groaznic. "Am aflat că mama are cancer în stadiul 4".

04 ian. 2020, 12:16

Irina Rimes nu și-a putut stăpâni lacrimile când a primit un mesaj sfâșietor de la o vedetă româncă, stabilită peste hotare, scrie cancan.ro. Aceasta i-a împărtășit într-un comentariu, făcut la postarea artistei după ce s-a externat, că și pentru ea anul trecut a fost unul extrem de greu. „Am aflat că mama are cancer în stadiul 4”, și-a început tânăra șirul mărturisirilor.

Citeşte şi Irina Rimes: „După ce mi-au sos tubul din burta, m-am simţit ca nouă”. Asistentele i-au pus şampanie pe buze de Revelion

În numeroase fotografii urcate de Irina Rimes pe rețelele de socializare în cursul lui 2019, ea apare zâmbind, însă… în spatele zâmbetelor, ea a ascuns, de fapt, multe probleme. Ieri, după ce a părăsit spitalul Elias, unde a fost operată de urgență în urmă cu două zile, ea a așternut câteva gânduri cutremurătoare despre ce a trăit anul trecut. După ce au citit retrospectiva ei pentru 2019, mai mulți internauți i-au împărtășit talentatei cântărețe dramele lor personale… unii consideră acest lucru un gest prin care i-au arătat vedetei că nu doar pentru ea anul trecut a fost unul dificil.

Printre cei care i-au lăsat un comentariu sfâșietor se numără și Karolina Sol, o bloggeriță româncă stabilită în Polonia. Tânăra i-a spus că anul trecut medicii au diagnosticat-o pe mama sa cu o boală mortală.

„În anul 2019, am aflat că mama mea are cancer în stadiul 4, care a fost descoperit la o investigație de rutină. Un an deja se tratează și îi suntem alături cu toată susținerea și toată dragostea de pe lume, și multe rugăciuni!”, a scris Karolina Sol pe Instagram. La scurt timp după ce i-a citit comentariul, jurata de la „Vocea României” i-a spus: „@karolina_sol, vă doresc sănătate și putere”.