Un băiat de 12 ani a devenit vedetă-break dance, eclipsându-l chiar şi pe Justin Bieber

Un copil de 12 ani din Germania a devenit vedetă graţie talentului său la dans. Băiatul a apărut într-un scurt metraj postat pe Internet şi a impresionat pe toată lumea cu numerele sale de break-dancing.

RomaniaTV.net
12 aug. 2012, 11:23
Un băiat de 12 ani a devenit vedetă-break dance, eclipsându-l chiar şi pe Justin Bieber

Filmuleţul a fost realizat de o echipă de tineri cineaşti germani şi, odată ajuns online, a atras milioane de vizitatori.

Pelicula ce nu durează mai jult de 3 minute se intitulează „A piece of Chalk” şi îl prezintă pe Justen Beer, băiatul de 12 ani dansând cu atâta măiestrie, încât şi vedetele de gen „veterane”, ca, de pildă, Justin Bieber, s-ar putea simţi ameninţate de succesul băiatului.

Filmul video a fost produs de JubaFilms, o echipă de tineri patru tineri din Germania, între care doi – Julien Bam şi Gong Bao – sunt ei însuşi break-danceri, care predau lecţii de dans copiilor, dezvăluie Mashable.com. Justen Beer, protagonistul filmuleţului care şi-a dobândit, deocamdată, celebritatea pe YouTube, face parte dintr-un alt grup de dansatori, Hustle Kidz.

În film, Justen interpretează rolul unui băiat care nu prea se înţelege cu familia, care este agresat la şcoală de către colegii săi şi care reuşeşte să îşi găsească echilibrul în talentul său de dansator. Dealtfel, acesta îl eliberează în final de toate necazurile. Filmul este şi un mesaj de bine, de speranţă şi de succes în vremurile stresante şi tulburi pe care le trăim. Echipa de realizatori a filmului doreşte să arate „cât de important poate fi dansul”.