Un băiat de 14 ani a violat şi tâlhărit o femeie de 72 de ani

Un adolescent în vârstă de 14 ani, din localitatea băcăuană Corbasca, este cercetat de poliţişti pentru viol şi tâlhărie, după ce ar fi constrâns o femeie din sat, peste care a intrat noaptea în locuinţă, să întreţină relaţii sexuale cu el, ulterior furându-i bani din casă.

RomaniaTV.net
04 iul. 2012, 12:43
Un băiat de 14 ani a violat şi tâlhărit o femeie de 72 de ani

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, cercetările în acest caz au fost începute luni, în urma plângerii făcute de o femeie de 72 de ani la Postul de Poliţie Corbasca, conform căreia, în noaptea de duminică spre luni, a fost violată de un tânăr, apoi jefuită de suma de 100 lei, potrivit Mediafax.

Poliţiştii băcăuani au început o serie de investigaţii în acest caz şi, în cursul zilei de luni, au reuşit să-l găsească, în baza semnalmentelor indicate de victimă, pe tânăr.

„Principalul suspect în acest caz este un minor de 14 ani, cu domiciliul în aceeaşi localitate cu victima. Atât femeia cât şi suspectul au fost duşi la Serviciul de Medicină Legală Bacău în vederea expertizării medico-legale care se impune în acest caz„, a declarat, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

În funcţie de rezultatele expertizei medico-legale, poliţiştii băcăuani vor face şi propunerile legale în acest caz în care adolescentul de 14 ani este cercetat pentru viol şi tâlhărie.