Un băiețel de 4 ani a murit într-un accident în Vaslui

Un copil în vârstă de patru ani a decedat în urma unui accident produs, duminică seara, în oraşul Murgeni. Până la sosirea echipajelor de intervenţie, tatăl a transportat copilul la Spitalul Murgeni, însă medicii nu au putut face nimic pentru salvarea băiatului.

19 iun. 2023, 09:36
Un băiețel de 4 ani a murit într-un accident în Vaslui

Un băiețel de 4 ani a murit într-un accident în orașul Murgeni, județul Vaslui. Până la sosirea echipajului de pompieri, copilul a fost transportat la spital, de una dintre persoanele implicate în accident. Din păcate, medicii nu l-au putut salva pe băiețel și au declarat decesul copilului.

Citește și: Accident teribil în Prahova. Doi bărbați de 23 și 43 de ani au murit pe loc

„Punctul de Lucru Murgeni din cadrul Detaşamentului de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, echipată cu modul pentru descarcerare şi un echipaj specializat, pentru asigurarea măsurilor PSI în urma producerii unui accident rutier în oraşul Murgeni. În accident au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane, între care un copil în vârstă de patru ani. La sosirea echipajului de intervenţie au fost găsite cele două autoturisme şi două dintre persoanele implicate în accident. Până la sosirea echipajului de pompieri, copilul a fost transportat la spital, de către una dintre persoanele implicate în accident. Din nefericire, medicii au declarat decesul băiatului. Celelalte persoane au fost evaluate, dar nu au necesitat îngrijiri”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu, citat de Agerpres.

Citește și: Cod rutier 2023. 725 de lei amendă pe loc şi permis suspendat 30 de zile dacă faci această greşeală în trafic

Poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.