Un bărbat a ameninţat cu un cuţit şoferiţa unui autobuz pentru că i-a cerut să-şi acopere faţa cu mască de protecţie

Un bărbat din Buzău care ameninţat cu un cuţit şoferiţa unui autobuz pentru că i-a cerut să-şi acopere faţa cu mască de protecţie, a fost reşinut. Ulterior, bărbatul a ameninţat şi taxatoarea de pe un alt mijloc de transport în comun, când i-a cerut biletul.

RomaniaTV.net
13 iun. 2020, 14:07
Un bărbat a ameninţat cu un cuţit şoferiţa unui autobuz pentru că i-a cerut să-şi acopere faţa cu mască de protecţie

Potrivit reprezentanţilor IPJ Buzău, bărbatul de 32 de ani din municipiu Buzău a fost reţinut pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice, ameninţare şi port sau folosire fără drept a unui obiect periculos, iar sâmbătă va fi propus instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Vineri seară, individul împreună cu un alt cunoscut ar fi urcat într-un autobuz aparţinând societăţii de transport în comun din oraş, iar la urcare şoferiţa le ar fi cerut celor doi să şi acopere faţa cu măştile de protecţie, aşa cum se impune.

Citeşte şi: Poliţist înjunghiat cu un cuţit în Gura Humorului, Suceava

Individul de 32 de ani a ameninţat-o pe femeie cu un cuţit pe care-l avea asupra lui, totul desfăşurându-se în faţa celorlalţi călători. Ulterior, cei doi s-au urcat într-un alt mijloc de transport în comun şi ar fi ameninţat o taxatoare care le-ar fi cerut biletul de călătorie.

Până la urmă, cei doi au fost prinşi de poliţiştii şi jandarmii chemaţi la faţa locului prin 112. Indivizii au încercat să fugă, dar au fost prinşi şi duşi la audieri. Doar în cazul unuia s-a dispus reţinerea, celălalt fiind considerat doar martor al incidentelor.