Un bărbat a dispărut fără urmă, după ce a fost a dus cu ambulanţa la spital: Vorbea cu persoane care nu mai sunt în viaţă

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, din comuna Arcani, judeţul Gorj a dispărut, după ce a fost luat cu ambulanţa de acasă. Bărbatul a fost dus la spital pe 23 aprilie, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de acesta.

RomaniaTV.net
05 mai 2020, 05:43
Un bărbat a dispărut fără urmă, după ce a fost a dus cu ambulanţa la spital: Vorbea cu persoane care nu mai sunt în viaţă

Constantin Coiculescu a suferit o semi pareză facială, iar fiul a sunat la 112. Bărbatul a fost dus la spital pe 23 aprilie, iar de atunci nu se mai ştie nimic de acesta. Fiul său, în vârstă de 18 ani, spune că tatăl lui nu a mai dat niciun semn de viaţă.

”Avea frisoane şi vorbea cu persoane care nu mai sunt în viaţă. A plecat cu ambulanţa la spital şi de atunci nu mai ştiu nimic de el. Eu muncesc cu ziua prin sat“ , susține băiatul acestuia.

Citește și: Curierat rapid, dar în ritm de melc! Doi soţi au expediat spre Bucureşti un colet care a ajuns după 23 de zile la destinaţie

Primarul localităţii Arcani susține că bărbatul a dispărut de la Unitatea de Primiri Urgenţe.

„Am înţeles că prima dată a fost dus la Neurologie, după care la Urgenţe de unde ar fi plecat.Din ce am discutat cu fiul lui şi am observat şi noi, avea pierderi de memorie. Nu prea conştientiza contextul, dar nu era o stare permanentă. Avea şi momente de luciditate. În ultima lună au început să apară aceste probleme. Eu vorbeam cu el aproape zilnic, pentru că locuieşte în vecinătatea primăriei. Nu a creat probleme“ , a declarat primarul localității.

Bărbatul a fost căutat de către polițiști în zăvoaiele din localitate, însă nu a fost găsit.

”Am căutat şi prin comună, dar nu avem niciun indiciu. L-am căutat prin zăvoaie, pe malurile apelor, pe traseele pe care se mai ducea. Ne-am gândit că poate a vrut să se întoarcă. Am avut echipe de voluntari şi împreună cu poliţiştii. Este ceva foarte ciudat“ , a adăugat edilul.

Constantin Coiculescu a fost dat dispărut de către Poliţia Gorj și este căutat de către autorități.

„În data de 23.04.2020, numitul Coiculescu Constantin în vârstă de 63 ani din comuna Arcani, judetul Gorj a fost adus cu ambulanta la Spitalul Judetean din Municipiul Targu Jiu, intrucat a manifestat simptome specifice unei pareze faciale, iar ulterior a plecat voluntar din unitatea medicala fără a reveni la domiciliul sau pana in prezent. Semnalmente: înălţimea aproximativa de 1.60 m., constituţie solida supraponderal, par alb, tuns scurt. La momentul plecării, numitul Coiculescu Constantin era îmbrăcat cu o geacă de culoare neagra, pantaloni de stofă de culoare neagră, şapcă de culoare neagra, un pulover de culoare închisă, o cămaşa albă, iar în picioare purta o pereche de ghete de culoare galbenă“, se arată într-un comunicat al Poliţie Gorj.