Un bărbat a fost jefuit de o minoră cu care voia să facă sex. Tânăra i-a furat 8.600 de lei

Un bărbat de 53 de ani a fost furat de o tânără de 17 ani cu care voia să întreţină relaţii sexuale. Minora i-a sustras un telefon mobil şi suma de 8.600 de lei.

03 apr. 2014, 11:58
Un bărbat a fost jefuit de o minoră cu care voia să facă sex. Tânăra i-a furat 8.600 de lei

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale au depistat la data de 1 aprilie o tânără de 17 ani, din comuna Stănişeşti care a sustras de la un băcăuan de 53 de ani suma de 8.600 de lei şi un telefon mobil, scrie desteptarea.ro.

Citeşte şi Doi tineri, reţinuţi după ce i-au furat unei bătrâne bani tipăriţi înainte de 1989

La data de 17 martie, poliţiştii au fost sesizaţi de bărbatul din Bacău, despre faptul că în cursul nopţii a adus la domiciliul său o tânără necunoscută pentru a întreţine raporturi sexuale, care la plecare, profitând că se află într-o stare avansată de ebrietate, i-a sustras suma de 8.600 de lei şi un telefon mobil.

Poliţiştii au găsit-o pe tânără asupra căreia se aflau atât telefonul mobil furat, cât şi suma de 200 de lei. Bunurile recuperate au fost restituite părţii vătămate.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz şi i-au întocmit tinerei un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Citeşte şi Poveste desprinsă din FILME CU PROŞTI. Vezi cum a fost prins un hoţ de maşini în Galaţi