Un bărbat a fost găsit mort într-un dulap din casă chiar de soția care îl dăduse dispărut

Cadavrul unui bărbat care a fost dat dispărut în urmă cu opt luni a fosty găsit chiar în casa în care locuia alături de soție.

08 mart. 2023, 19:00
Un bărbat a fost găsit mort într-un dulap din casă chiar de soția care îl dăduse dispărut
Cadavrul unui bărbat a fost găsit după 8 luni în propria lui casă

Un bărbat care a fost dat dispărut de soție a fost găsit fără viață după opt luni, într-un dulap din locuința lor.

În momentul în care soția acestuia a denunțat dispariția, polițiștii au inspectat casa celor doi și chiar s-au plâns de un miros neplăcut, însă nu au dat de uurma bărbatului, potrivit New York Post.

Citește și: Un bărbat de 88 de ani a murit pe mormântul soției sale. Bătrânul a mers să îi ducă flori la locul de veci

Jennifer Maedge, soția bărbatului, locuiește în Illinois, Statele Unite ale Americii, și a raportat dispariția soțului, Richard Maedge, în data de 27 aprilie 2022. La data de 11 decembrie 2022, Jennifer se pregătea să împodobească bradul de Crăciun, a deschis un dulap în care se aflau decorațiunile și a rămas șocată când a descoperit că, în tot acest timp, cadavrul lui Richard se afla în acel dulap.

Atât Jennifer, cât și vecinii și polițiștii s-au plâns de-a lungul acestor luni de un miros urât care provenea din casă, dar au dat vina pe canalizare.

„Am decis să împodobesc bradul de Crăciun și căutam o cutie cu ornamente. Atunci am descoperit cadavrul lui. Și-a luat viața”,  a declarat Jennfier.

Citește și: Scandal pe aeroportul din Cluj. Un bărbat a fost pus la pământ și încătușat de polițiștii de frontieră

Moartea bărbatului a fost considerată sinucidere, potrivit unui raport emis joi, 2 martie 2023, de către medicul legist. Corpul acestuia era descompus până la punctul de mumficare.

Anchetatorii au spus că locuința celor doi era plină de gunoaie, lucru care a făcut dificilă efectuarea unei căutări eficiente. În privința mirosului, Jennifer a spus că nu a fost niciodată unul copleșitor.