Un bărbat a fost împuşcat într-o frizerie din Sectorul 1

Scene şocante în Capitală. Un bărbat a fost împușcat, în urmă cu puțin timp, într-o frizerie din Sectorul 1, conform informațiilor prezentate de România TV.  

RomaniaTV.net
26 iun. 2020, 12:40
Un bărbat a fost împuşcat într-o frizerie din Sectorul 1

Din primele informaţii, un bărbat de 35 de ani a fost împuşcat în zona picioarelor cu gloanţe de cauciuc. Acesta a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar din Capitală, anunţă România TV.

Incidentul s-a produs pe strada Străbună, în zona Bucureștii Noi. La faţa locului se află atât poliţişti cât şi criminalişti care fac cercetări. Atacatorul este căutat de poliţie. 

Se pare că persoanele implicate se cunoşteau de mai multă vreme şi s-au întâlnit pentru o reglare de conturi, însă au ieşit cu scandal şi focuri de armă. Atacatorii au fost mai întâi la victimă acasă, însă acesta a fugit şi a ajuns la locul unde s-a a fost împuşcat. Acolo a ieşti un scandal sângeros. 

Mai multe maşini, care erau parcate pe stradă, au fost avariate, inclusiv maşina bărbatului împuşcat. 

„Astăzi, 26 iunie a.c., Politia Capitalei a fost sesizata prin apel 112, la ora 15:40 cu privire la faptul ca un barbat a fost împuşcat şi agresat pe o stradă din sectorul 1. La fata locului au sosit polițiștii Sectie 5, iar din primele date a reiesit faptul ca un barbat, a fost agresat si împuscat cu un pistol cu bile. Barbatului i se oferă îngrijiri medicale de echipajul medical sosit la fata locului”, transmite Poliția Capitalei.