Un bărbat a fost reţinut pentru că ar fi incendiat maşina unui avocat din Timişoara

Un bărbat de 64 de ani din Timișoara, bănuit că a incendiat săptămâna trecută mașina unui avocat, a fost reținut. Anchetatorii au descoperit sub autoturism o sticlă în care se afla o substanță combustibilă. Ulterior au analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă și au indicii că individul ar fi pus focul. 

RomaniaTV.net
04 iun. 2020, 09:00
Un bărbat a fost reţinut pentru că ar fi incendiat maşina unui avocat din Timişoara

Cel suspectat că a incendiat mașina avocatului Carin Antonescu este un bărbat de 64 de ani care în 2006 a provocat panică în centrul orașului după ce și-a legat trei recipiente cu benzină și a amenințat că-și dă foc.

Bărbatul a fost ridicat de pe stradă de oamenii legii și a fost dus la audieri. Acesta a negat acuzațiile, însă l-au trădat hainele și încălțămintea. Acestea erau identice cu cele surprinse pe camerele de supraveghere. În urma audierilor, procurorul a decis reținerea acestuia pentru 24 de ore pentru distrugere prin incendiere.

Maşina cunoscutului avocat timişorean Carin Antonescu a fost distrusă într-un incendiu la sfârşitul lunii mai. Autoturismul BMW era parcat pe o străduță pietonală din apropierea Palatului Dicasterial. Iniţial, pompierii au stabilit că incendiu a pornit de la un scurt circuit la sistemul de alarmă. Situaţia s-a schimbat după ce maşina a fost ridicată pentru a fi dusă la service, potrivit pressalert.ro.

Sub mașină a fost descoperită, conform mai multor surse, o sticlă în care s-ar afla combustibil. Aceasta se afla în partea din față a mașinii în zona cuprinsă de flăcări.

Avocatul Carin Antonescu a sesizat imediat Poliția care a declanșat imediat investigațiile. Anchetatorii au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă pentru a încerca să identifice persoana care a plasat sticla sub mașina avocatului.