Un bărbat a fost SALVAT de la o MOARTE sigură de un HIPSTER. Vezi cum a folosit FULARUL ţesut de SOACRĂ

Un american, aflat în vacanţă în Berlin, a fost salvat de la moarte de un neamţ cu ajutorul unui fular croşetat de propria sa soacră. Astfel, bărbatul a ajuns într-un canal din oraş, fiind la un pas de înec, dar a fost salvat de un hipster cu ajutorul unui fular, cu ajutorul căruia l-a scos pe bărbat din apa rece ca şi gheaţa.

05 dec. 2013, 17:47

Tânărul de 22 de ani, originar din America, a fost la un pas să moară înecat, după ce a căzut într-un canal din Berlin, dar a fost salvat de un bărbat de 38 de ani pe nume Alexander Vogel. Astfel, hipster-ul a auzit un sunet de „ajutor” venind din apropiere, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi A sunat la numărul de URGENŢE pentru un MOTIV HALUCINANT. Ce obiect i-a rămas blocat în FUND unui bărbat

Bărbatul se lupta să plutească în apa rece ca gheaţa, atunci când a fost observat de neamţ. Incidentul a avut loc în cursul dimineţii de duminică, americanul fiind norocos să fie văzut de mai mulţi trecători. Alexander a ajuns pe malul apei, dar a realizat că pereţii canalului în care căzuse bărbatul erau prea abrupţi pentru a ajunge la el, având o înălţime de aproape doi metri.

Citeşte şi Pompierii au rămas FĂRĂ CUVINTE când au aflat pentru ce şi-a RISCAT VIAŢA un bărbat, într-o casă în flăcări

Astfel, el şi-a dat fularul jos de la gât, croşetat chiar de soacra lui, reuşind să îl arunce americanului. Tânărul s-a prins de el, ca apoi să fie tras la mal de mai multe persoane. La faţa locului a ajuns o ambulanţă şi victima a fost după de urgenţă la spital, fiind la un pas să moară de hipotermie.