Un bărbat a fost ucis în bătaie şi abandonat pe câmp. Şase copii au rămas fără tată

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, tatăl a şase copii, a fost ucis cu sânge rece de un tânăr în vârstă de 17 ani. Trupul victimei a fost găsit pe un câmp chiar de fratele său.

RomaniaTV.net
12 mart. 2018, 16:33
Un bărbat a fost ucis în bătaie şi abandonat pe câmp. Şase copii au rămas fără tată

Bărbatul în vârstă de 35 de ani este din din satul Scurta, judeţul Bacău şi a fost găsit mort, la marginea localităţii, cu multiple semne de violenţă pe corp.

Imediat au fost alertate autorităţile, iar la faţa locului au ajuns pentru cercetări mai multe echipaje de poliţie şi un procuror criminalist, zona unde a fost găsit cadavrul fiind izolată.

La scurt timp, doi indivizi, unul de 17 ani şi celălalt de 48 de ani, care lucrau pentru o firmă la exploatarea lemnului din pădurea din zonă, au fost conduşi la audieri, după ce s-a stabilit că, în urmă cu câteva zile, ar fi avut un conflict verbal cu fratele victimei la un bar din sat, iar tânărul de 35 de ani ar fi intervenit atunci în apărarea lui.

Duminică seară, cei doi ar fi mers la locuinţa victimei, care ulterior nu ar mai fi fost de găsit. Rudele l-au căutat pe tânăr prin localitate şi prin pădure, dar au dat de el abia dimineaţă pe marginea drumului, unde zăcea fără suflare şi plin de sânge, scrie deşteptarea.ro.

Cauza exactă a morţii sale se va stabili în urma efectuării necropsiei de către medicii legişti, ancheta fiind în desfăşurare.

Citeşte şi Noi detalii în cazul tânărului care şi-ar fi împuşcat iubita apoi s-ar fi sinucis. Ce spun vecinii

 

loading...