Bărbat căutat de poliţişti pentru că a furat banii donaţi pentru animalele fără stăpân

Un bărbat este căutat de Poliţia Galaţi, după ce a furat banii donaţi de oameni pentru asociaţiile de protecţia animalelor fără stăpân. Hoţul a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce lua două cutii cu bani dintr-un coafor canin.

24 dec. 2017, 13:42
Bărbat căutat de poliţişti pentru că a furat banii donaţi pentru animalele fără stăpân

Poliţia a început o anchetă, duminică, după ce au văzut pe un site de socializare imagini surprinse în coaforul pentru animale cu hoţul care intră şi ia cele două cutii în care se aflau peste 1.000 de lei, bani din donaţii.

Proprietarii magazinului cer ajutorul cetăţenilor pentru a primi cât mai multe informaţii, astfel încât hoţul să fie identificat şi prins.  „Vă rugăm să ne ajutaţi cu orice informaţie. Sâmbătă, în jurul orei 12:00 acest băiat a venit prima oară să ceară informaţii după care a venit şi a furat donaţiile pentru Help Lăbuş… Haideţi să-l prindem pe făptaş şi să ne mobilizam în paralel cu Poliţia Română care efectuează cercetările. Banii trebuie să ajungă la căţeluşii care au nevoie, nu în mâna unui golan!”, au scris pe reţelele de socializare proprietarii coaforului canin.

Citeşte şi Noi reguli pentru păşunatul animalelor domestice pe timpul iernii

Reprezentanţii asociaţiilor de animale care urmau să primească donaţiile făcute de gălăţeni spun că banii erau foarte importanţi pentru îngrijirea patrupedelor. Ei speră că Poliţia îi va ajută să recupereze banii.

„Încercăm pe tot parcursul anului să ne susţinem activitatea şi ne este foarte greu şi speram că odată cu venirea sărbătorilor că vom putea şi noi să oferim un plus de bucurie animalelor pe care le adăpostim. Ne dezarmează astfel de acţiuni şi contăm pe sprijinul poliţiei să-l identifice pe autor şi să recupereze bănuţii. Având în vedere că am depăşit 1.200 de animale, ne este foarte greu”, a declarat presei administratorul Asociaţiei Help Lăbuş, Corina Grigore.

Potrivit proprietarilor coaforului canin, în cele două cutii de donaţii se aflau circa 1.000 de lei.