Un bărbat a licitat 9.000 de lei pentru a bea o cafea cu primarul Emil Boc. Licitația a avut loc la un eveniment caritabil

Un bărbat a licitat 9.000 de lei pentru o discuție de 15 minute cu Emil Boc. Licitația cu pricina a avut loc la un eveniment caritabil pentru casa de tip familial „Căsuța Bucuriei” din Cluj-Napoca.

07 dec. 2022, 17:38
Un bărbat a licitat 9.000 de lei pentru a bea o cafea cu primarul Emil Boc. Licitația a avut loc la un eveniment caritabil

Un bărbat a câștigat o licitație și a obținut o discuție de 15 minute cu Emil Boc.  Invitația la cafea cu primarul a pornit de la suma de  500 de lei. Bărbatul a licitat 9.000 de lei pentru o invitație la cafea cu Emil Boc.

Un bărbat a licitat 9.000 de lei pentru a bea o cafea cu primarul Emil Boc. Primarul din Cluj a fost câștigat la licitație

Pe lista lucrurilor care s-ar fi licitat s-ar fi aflat și o cină cu antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, care a fost vândută cu suma de 5.000 de lei. Asociația „Căsuța Bucuriei” a organizat de Moș Nicolae un spectacol caritabil – „Dăruiește cu bucurie”, eveniment în cadrul căruia cei interesați, printre altele, au putut licita pentru o discuție liberă de 15 minute cu primarul Clujului, Emil Boc.

Citește și: Emil Boc solicită clujenilor să strângă cureaua: „Nu mai lăsați becurile deschise noaptea!”

Asociația „Căsuța Bucuriei” este o instituție non-guvernamentală din Cluj, care oferă din anul 2015, găzduire pentru copii și tineri din sistemul de protecție până la terminarea studiilor în casa de copii „Căsuța Bucuriei”, după care aceștia sunt ajutați să-și găsească un loc de muncă.

Citește și : Emil Boc vrea ca tinerii să poată vota la alegerile locale și regionale din Europa de la 16 ani

Clujenii nu au privit cu ochi buni această situație și li se pare total absurd ca cineva să plătească o sumă atât de mare de  9000 de lei pentru o discuție cu un primar, când aceasta ar trebui să fie gratis.

”Cât de *** sa fii să plătești aproape 5 salarii minime pe economie în loc să mergi în audiență la primar, gratis!?”, a spus un cetățean.

”Primarul fiind ales de cetățeni ar trebui să discute gratis cu cetățenii. DNA-ul ce părere are? Super, asta demonstrează ce mult îi pasă la Boc de cetățenii din Cluj. Dacă atâta se plătește pentru 15 minute de-a lui”, a comentat altcineva.