Un bărbat a murit după ce a câștigat la păcănele într-un mall din Capitală

Primele concluzii ale necropsiei ar arăta că individul a murit în urma unui stop cardio-respirator din cauza emoţiilor puternice în urma cîştigului.

25 aug. 2021, 19:34
Un bărbat a murit după ce a câștigat la păcănele într-un mall din Capitală

Un israelian a fost găsit mort într-o sală de jocuri dintr-un mall din Capitală. Bărbatul, un împătimit al jocurilor de noroc, a fost găsit fără suflare, potrivit surselor Realitatea PLUS, după ce ar fi câștigat o sumă consistentă de bani la păcănele.

Bărbatul ar avea 50 de ani și ar fi din Israel, dar ar avea și cetățenie română. El ar fi fost găsit fără suflare pe carpeta cazinoului. Primele concluzii ale necropsiei ar arăta că individul a murit în urma unui stop cardio-respirator. Cazul a fost preluat de către Serviciul Omoruri din Capitală care fac acum verificări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Patima jocurilor de noroc. O femeie s-a dus să-și ia bărbatul acasă, dar a fost ruptă-n bătaie cu un scaun

Un incident grav s-a petrecut în orașul Anina din județul Caraș-Severin din cauza jocurilor de noroc. O femeie a fost ruptă în bătaie, în luna martie, cu un scaun de către soțul ei. Femeia ar fi mers în sala de jocuri de noroc pentru a-și lua soțul acasă. Probabil că bărbatul obișnuia să cheltuie mulți bani la păcănele, iar soția sa era deranjată de acest lucru. Când a văzut-o, bărbatul a răbufnit. A luat un scaun și a început să o lovească cu brutalitate. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere. Agresorul nu s-a potolit până când nu a venit Poliția. Pe imagini se vede cum la un moment dat în sală intră un polițist care îl scoate afară.  Detalii în linkul de mai jos:

O femeie care a mers să-şi recupereze soţul de la păcănele, întâmpinată cu o ploaie de lovituri de scaun. VIDEO
Păcănele şi la Dinamo. Giovanni Becali: ”Am avut băieți care jucau la păcănele!”

Giovanni Becali a mărturistit că este impresionat de felul în care s-au prezentat ”câinii” în acest debut de campionat. Agentul a declarat că el însuși i-a transmis lui Negoiță, fostul finanțator al clubului, în urmă cu câțiva ani să mizeze pe jucătorii tineri, dar acesta ar fi refuzat.

Învăţătoare dependentă de jocurile de noroc. A pierdut fondul clasei la păcănele
Becali a vorbit și despre problemele pe care le-a întâmpinat în decursul timpului cu jucătorii de la Dinamo. Agentul a dezvăluit că mai mulți fotbaliști frecventau jocurile de noroc, iar firma de impresariat a fost nevoită să plătească datoriile.

I-am ajutat mult pe acești băieți cu tot felul de ghete, cu tot felul de probleme. Am avut băieți care jucau la păcănele, aveau datorii, iar firma a trebuit să plătească datoriile. Asta a fost în urmă cu mulți ani și nu trebuie să spun despre ce e vorba”, a mai spus Becali.