Un bărbat a murit după ce căruţa în care se afla a fost lovită de o ambulanţă VIDEO

Un bărbat din Olt a murit şi o femeie a fost grav rănită după ce căruţa în care se aflau a fost spulberată de o ambulanţă. Autospeciala transporta o femeie însărcinată, informează România TV.

03 ian. 2013, 16:44
Un bărbat a murit după ce căruţa în care se afla a fost lovită de o ambulanţă VIDEO

Accidentul s-a petrecut în localitatea Coteanca. Din cauza ceţii, şoferul ambulanţei care transporta o gravidă nu a observat căruţa care circula fără semnalizare. Atelajul a fost spulberat, un bărbat a murit şi o femeie a fost grav rănită.

„Căruţaşul a fost preluat de o altă ambulanţă din Slatina, a fost preluat în comă, cu un traumatism toraco-abdominal, am înţeles că a decedat la Spitalul Slatina. Gravida a fost transportată la ginecologie la Spitalul Slatina”, a declarat Mădălina Delureanu, Ambulanţă Olt.

„Din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 46 de ani din Drăgăneşti Olt, în timp ce conducea o ambulanţă ce avea în funcţiune semnalele acustice şi luminoase, ce transporta o pacientă însărcinată, pe fondul condiţiilor meteo nefavorabile şi a nepăstrării unei distanţe necorespunzătoare, a intrat în coliziune cu un atelaj”, a precizat Claudia Radu, purtător de cuvânt IPJ Olt.

Şoferul Ambulanţei este acum cercetat pentru ucidere din culpă.