Un bărbat a murit într-un incendiu de pădure

Un bărbat a murit, miercuri după-amiaza, într-un incendiu de pădure. Tragedia a avut loc la Curtea de Argeş.

RomaniaTV.net
29 mart. 2012, 13:54
Un bărbat a murit într-un incendiu de pădure

Un bărbat de 83 de ani a fost găsit mort, joi după-amiază, pe proprietatea sa din cartierul Buşaga din municipiul Curtea de Argeş, primele date arătând că acesta a decedat în urma unui incendiu de vegetaţie uscată care a izbucnit în zonă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, trupul bătrânului a fost găsit carbonizat, iar în prezent la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi medicii legişti pentru a stabili împrejurările în care s-a produs decesul.

„Un pădurar a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 anunţând izbucnirea unui incendiu de vegetaţie uscată care s-a extins la pădurea din apropiere, iar în zonă a observat ceva asemănător cu un trup carbonizat. S-a stabilit că persoana decedată este un bărbat de 83 de ani, din cartierul Buşaga al municipiului Curtea de Argeş. Acesta a fost găsit mort pe proprietatea sa”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, lt Mădălina Epure.

Ea a precizat că pentru stingerea incendiului pompierii trebuie să meargă pe jos aproximativ 30 de minute.

„Este o zonă inacesibilă. S-au deplasat iniţial pentru stingerea focului două autospeciale cu apă şi spumă şi zece pompieri. Se merge pe jos aproximativ 30 de minute, iar la faţa locului au fost suplimentate forţele pentru stingerea flăcărilor extinse la pădure”, a mai spus Mădălina Epure.