Un bărbat a murit pentru că şi-a ROS UNGHIILE: Acum câteva zile împlinise 40 de ani FOTO

Un bărbat din Marea Britanie a suferit un infarct la scurt timp după ce a împlinit vârsta de 40 de ani. Inedit este faptul că doctorii au ajuns la concluzia că rosul unghiilor i-a fost fatal, suferind o infecţie septică pe care a contactat-o din cauza obiceiului bizar.

12 mart. 2014, 18:48

John Gardener, un bărbat de 40 de ani, a murit la câteva zile după ce a împlinit vârsta de 40 de ani. Şocant este faptul că a murit deoarece îşi rodea unghiile excesiv, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi MIRACOL în COLUMBIA: Un bebeluş declarat MORT după naştere a ÎNVIAT în morga spitalului VIDEO

Astfel, tânărul din Lancashire, s-a îmbolnăvit de septicemie deoarece pielea din jurul unghiilor avea mereu răni deschis deoarece îşi mânca unghiile până începeau să sângereze. Mai mult, conform raportului medico-legal, el suferea de anxietate şi de depresie, existând şi un risc de diabet ridicat. Într-un final, cu toate că a fost dus la spital, el nu a mai putut fi salvat şi a murit în urma unui infarct miocardic.

Unghiile lui erau într-o condiţie jalnică şi de multe ori le avea însângerate atunci când venea la control„, a declarat doctorul care timp de două săptămâni a încercat să îl salveze.

Citeşte şi Caz ŞOCANT în Pakistan: Un copil s-a născut cu şase picioare