Situație controversată. Un bărbat a reușit să se vaccineze de nouă ori împotriva COVID. Motivul este incredibil!

Un bărbat din Belgia a reușit să se vaccineze anti-COVID de nouă ori, în Belgia. Acesta a fost descoperit de autorități și acum este cercetat.

22 dec. 2021, 16:46
Situație controversată. Un bărbat a reușit să se vaccineze de nouă ori împotriva COVID. Motivul este incredibil!

Un bărbat a reușit să se vaccineze de nouă ori împotriva COVID. Potrivit primelor date se pare că, bărbatul ar fi primit bani de la mai multe persoane ca să se imunizeze în locul lor.

Situație controversată. Un bărbat a reușit să se vaccineze de nouă ori împotriva COVID. Motivul este incredibil!

Acesta a mers la centrele de vaccinare unde a obținut și certificatele verzi. Belgianul a folosit acte de identitate false, însă la scurt timp a fost prins de polițiști.

Brazilia începe vaccinarea cu doza a patra de vaccin anti-covid

Brazilia începe vaccinarea cu cea de-a patra doză de vaccin împotriva coronavirusului. Potrivit Ministerului Sănătăţii, persoanele cu deficienţă imunitară vor primi noua doză de ser anti-covid la patru luni după a treia doză.

Ministerul Sănătăţii recomandă doza de rapel pentru toate persoanele imunodepresive cu vârsta de peste 18 ani care au primit cele trei doze. Vaccinarea cu doza patru se face la patru luni după doza trei. Doza patru se adresează în special persoanelor cu imunodeficiență severă, purtătorilor de HIV sau pacienților cu cancer care efectuează chimioterapie.

De asemenea, potrivit circularei transmise de Ministerul Sănătăţii, intervalul dintre a doua şi a treia doză pentru populaţia generală se reduce de la cinci la patru luni.

Citește și: Valeriu Gheorghiță, adevărul despre valabilitatea serului Moderna: „1,6 milioane de doze de vaccin se vor supune reglementării de extindere a perioadei de valabilitate”
Guvernul brazilian a anunțat luni și donarea a 10 milioane de doze de vaccinuri către țările sărace, prin sistemul Covax al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Ministerul Sănătății din Brazilia a asigurat că donaţia „nu va compromite planul de vaccinare” al populației țării.

Brazilia a accelerat vaccinarea împotriva coronavirusului în ultimele luni și mai mult de două treimi din populație a primit deja cel puțin două doze de ser anti-covid.

Peste 617.000 de oameni au murit din cauza Covid-19 în Brazilia, a doua țară ca număr de decese în lume, după Statele Unite.

Citește și: Protest împotriva vaccinării obligatorii la Bruxelles, degenerat în violenţe. Mii de români s-au alăturat manifestanţilor. Europarlamentarul Cristian Terheş: „Intrările către Comisia Europeană sunt blocate inclusiv cu sârmă ghimpată” VIDEO