Un bărbat a scos un pistol în mulţime în timpul concertelor de Ziua Oraşului Timişoara

Un bărbat a fost ridicat, vineri seara, de poliţişti după ce a scos un pistol cu bile în timpul concertelor dedicate Zilelei Oraşului Timişoara, care au loc în Piaţa Victoriei. Poliţiştii urmează să stabilească ce fel de armă avea bărbatul.

RomaniaTV.net
03 aug. 2018, 20:21

UPDATE: Tânărul are 25 de ani, este din Petroșanişi lucra la o firmă din Timişoara, iar pistolul era cu bile, anunţă TION

Incident extrem de grav la Ziua Timișoarei. În timp ce zeci de mii de oameni sărbătoreau ziua orașului, între ei, în Piața Victoriei a intrat și un individ înarmat cu un pistol, pe care l-a fluturat în public. Tânărul a fost ridicat de polițiștii locali. Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Timiş, Aurora Voicilă, a declarat pentru News.ro că un incident a avut loc, vineri seara, în Piaţa Victoriei, unde au loc concerte cu ocazia Zilei Oraşului.

„A avut loc un incident în Piaţa Victoriei din Timişoara, un bărbat a scos o armă, la un moment dat, în timpul concertului. Acesta a fost ridicat de poliţişti şi urmează ca arma să fie supusă expertizării”, a spus Aurora Voicilă.

Poliţiştii urmează să stabilească dacă este o armă letală sau nu şi, în funcţie de aceasta, vor lua o decizie în privinţa bărbatului.

În timpul incidentului, pe scena din Piaţa Victoriei concerta artistul Connect-R.