Un bărbat a slăbit 45 de kilograme mâncând numai de la McDonald’s, apoi a devenit atlet VIDEO

Cazul profesorului de ştiinţe care a slăbit aproape 17 kilograme în 90 de zile şi care şi-a redus colesterolul mâncând numai de la McDonald's a uimit o lume întreagă. Însă şi mai şocant este cazul unui alt bărbat care a reuşit să slăbească peste 45 de kilograme mâncând zilnic de la McDonald's şi care apoi a devenit atlet.

09 ian. 2014, 16:30
Un bărbat a slăbit 45 de kilograme mâncând numai de la McDonald’s, apoi a devenit atlet VIDEO

Lloyd Brombach este un mare fan McDonald’s, iar povestea lui poate fi cea mai bună reclamă pe care cineva ar fi putut să o facă celebrului lanţ cu produse fast-food. Bărbatul a povestit într-o scrisoare cum s-a transformat, în bine, după o cură cu produse de la McDonald’s.

Am reuşit să slăbesc peste 45 de kilograme şi să devin un multi-sportiv după ce am mâncat zilnic numai de la McDonald’s. Forma mea fizică a devenit atât de bună, încât am terminat un triatlon.

Problema cu cei care slăbesc este că scapă de câteva kilograme, se subţiază, însă nu scapă şi de stratul de grăsime. Sunt niste oameni mai subţirei, însă graşi.

Cura cu produse de la McDonald’s nu este doar un test pe care l-am făcut, a fost un stil de viaţă. Sunt un tată care îşi creşte singur copilul şi care a învăţat cum să consume produse de tip fast-food pentru a economisi timp şi pentru a obţine nutrienţii de care are nevoie pentru a putea să aibă o viaţă activă. Practic mai multe sporturi: tratlon, căţărări, snowboard şi orice îmi mai trece prin cap.

Sunt de părere că produsele de la McDonald’s pot face parte din dieta unui atlet. Şi nu, nu am niciun contract cu McDonald’s sau cu vreun alt lanţ fast-food. Mi-aş dori eu!„, a scris Lloyd Brombach.

CITEŞTE ŞI: A comandat mâncare la FAST FOOD, dar nu se aştepta să găsescă asta în PUNGĂ: Nu mi-a venit să cred