Un bărbat a vrut să se sinucidă din cauza fiului său, pentru că nu s-a căsătorit până la 29 de ani

Un bărbat a vrut să se sinucidă din cauza fiului său, pentru că nu s-a căsătorit până la 29 de ani. Totul a avut loc în China, iar bărbatul le-a lăsat un bilet de adio paznicilor din Gara Shanghai, spunându-le că a luat o supradoză de pastile. La doar câte minute, acesta a leșinat.

27 ian. 2022, 20:22
Un bărbat a vrut să se sinucidă din cauza fiului său, pentru că nu s-a căsătorit până la 29 de ani
Un bărbat a vrut să se sinucidă din cauza fiului săuUn bărbat a vrut să se sinucidă din cauza fiului său

Un bărbat a vrut să se sinucidă din cauza fiului său. Pe bilet, bărbatul a scris că ”a trăit o viaţă plină de ruşine” pentru că fiul său nu are nici soţie, nici copii la vârsta de 29 de ani.

Citeşte şi: China, prima reacţie oficială în criza din Ucraina. Ţine partea Rusiei şi avertizează NATO

Un bărbat a vrut să se sinucidă din cauza fiului său

Oamenii de vârsta mea din sat au şi copii, şi nepoţi deja. Dar tu ai 29 de ani şi nu ai realizat nimic”, a mai scris acesta în biletul adresat fiului său.

Din fericire, bărbatul a supravieţuit tentativei de sinucidere, acum se află internat în spital, potrivit Adevărul.ro.

Incidentul a generat o amplă dezbatere pe rețelele de socializare din China, pe tema presiunii puse pe tineri pentru a-și întemeia o familie devreme.

Responsabilitatea tatălui este de a-şi creşte fiul bine şi de a-i oferi o educaţie bună, dar şi de a-l vedea la casa lui şi cum îşi deschide un business. Tocmai atunci poate să spună că şi-a îndeplinit misiunea”, a scris însă un internaut după ce a citit povestea bărbatului.

„Nu mâncaţi carne în China!”

Agenția le-a trimis acest avertisment sportivilor care călătoresc în China de teamă că astfel ar putea încălca reglementările antidoping. Practic, sportivii ar putea fi testaţi pozitiv la testele antidrog atunci când mănâncă prea multă carne cu clenbuterol, un steroid folosit pentru înmulțirea animalelor și pentru a produce carne mai slabă.

Beijing va găzdui Jocurile Olimpice de iarnă, în perioada 4-20 februarie 2022. Va fi prima Olimpiadă de iarnă din China, însă ediţia este deja marcată de controverse.

Câteva naţiuni importante au anunţat că vor boicota diplomatic evenimentul: SUA. Australia, Marea Britanie, Canada. Boicotul vine în special ca protest faţă de ”genocidul şi crimele împotriva umanităţii în curs în Xinjiang”.