Un bărbat acuzat că a înşelat o firmă din Constanţa, arestat pentru 29 de zile

Un bărbat acuzat că a înşelat o firmă din Constanţa, de la care a luat cereale de 372.000 de lei, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, iar doi complici ai acestuia sunt cercetaţi în libertate de către poliţiştii de la Investigarea Fraudelor.

RomaniaTV.net
03 aug. 2012, 09:12
Un bărbat acuzat că a înşelat o firmă din Constanţa, arestat pentru 29 de zile

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, din Călăraşi, este cercetat pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, după ce, în 14 iulie, în calitate de reprezentant al unei firme, a încheiat un contract de vânzare-cumpărare de cereale cu o societate comercială din Constanţa, inducând în eroare administratorul acesteia, se arată într-un comunicat de presă de vineri al Poliţiei Române.

Prejudiciul creat în urma încheierii contractului este de 372.000 de lei.

Pe baza probatoriului administrat în cauză de poliţiştii Serviciului Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul Tribunalului Constanţa, instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 29 de zile a bărbatului. Acesta a fost dus în Arestul IPJ Constanţa.

Cercetările în acest caz au fost extinse şi faţă de alţi doi bărbaţi, din Bucureşti, suspectaţi de complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate.