Un bărbat agresiv a murit la scurt timp după ce a fost imobilizat de poliţişti

Un bărbat în vârstă de 30 de ani care se comporta agresiv, aruncându-se în faţa maşinilor şi distrugând o terasă, a fost imobilizat de poliţiştii Capitalei. La scurt timp după acest moment, el a spus că îi este rău, iar mai apoi a murit, anunţă Poliţia Bucureşti.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 05:41
Un bărbat agresiv a murit la scurt timp după ce a fost imobilizat de poliţişti

„Astăzi (duminică – n.red.) în jurul orei 21:00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că un bărbat se aruncă în faţa maşinilor. La faţa locului poliţişti din cadrul Secţiei 10 au depistat un bărbat de 30 de ani, care manifesta un comportament agresiv şi producea distrugeri la o terasă”, potrivit sursei citate.

Bărbatul, care era în continuare violent, a fost imobilizat. Având în vedere că a acuzat stări de rău, a fost solicitat un echipaj de prim-ajutor, precizează Poliţia Capitalei.

Citeşte şi: Copilul de 12 ani dispărut în mare, găsit mort

„Echipajul medical a aplicat măsuri specifice, însă în jurul orei 22.30 au declarat decesul persoanei”, menţionează sursa citată anterior.

Cercetările sunt preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.


loading...