Un bărbat beat din Botoşani şi-a înjunghiat de 12 ori iubita! Apoi a sunat la 112

O mamă tânără, în vârstă de 19 ani, din comuna Sulița, județul Botoșani, a fost înjughiată de către concubinul său, tatăl celor doi copii pe care aceasta îi are, în noaptea de vineri spre sâmbătă. S-a întâmplat în localitatea Dracșani, acolo unde cei doi locuiau împreună.

RomaniaTV.net
11 ian. 2020, 14:14

Tânăra în vârstă de 19 ani, din comuna Sulița, a fost atacată de iubitul său. El era amețit de aburii alcoolului și a început să facă scandal. Agresorul, în vârstă de 24 de ani, s-a îmbătat la barul din sat și a vrut să continue distracția și acasă, chemându-și doi prieteni.

Iubita lui a fost nemulțumită și i-a reproșat bărbatului că fac mult prea mult zgomot, trezind din somn copiii pe care îi aveau împreună.
Bărbatul s-a enervat cumplit și a pus mâna pe un cuțit. Și-a înjunghiat iubita cu 12 lovituri. 

Abia după ce și-a dat seama ce a făcut, a sunat chiar el la 112 și a chemat un echipaj de salvare. Însă a refuzat să spună cum a ajuns femeia în acea stare, motiv pentru care la domiciliul celor doi s-a prezentat și un echipaj de poliție.

Din fericire, tânăra mamă era conștientă când a fost luată de ambulanță și a spus cine a rănit-o, chiar tatăl copiilor săi și cel care a sunat după ajutor. 

Tânărul a fost imediat reținut și dus la secție pentru audieri. Iubita lui a fost dusă de urgență la Spitalul Județean, dar de acolo a fost transferată la o clinică din Iași. Se bănuiește de către medici că plămânii i-au fost perforați de lama cuțitului cu care a fost înjunghiată. „Cazul este instrumentat de Parchetul de pe Lângă Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de omor” , a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro.