Un bărbat care s-a dat drept comisar şef de poliţie a păcălit mai multe persoane în Bucureşti

Un tânăr de 34 de ani s-a dat drept comisar șef de poliție și astfel a reușit să păcălească diverse persoane. Aflat sub control judiciar, tânărul a mai înşelat un patron și astfel a ajuns după gratii.

RomaniaTV.net
17 ian. 2018, 07:43
Un bărbat care s-a dat drept comisar şef de poliţie a păcălit mai multe persoane în Bucureşti

Un tânăr dintr-o comună de lângă București a pus la punct un plan ingenios de a scoate bani. Se dădea comisar-șef în cartierul Floreasca din Capitală și cerea bani de la oamenii cărora le spunea că poate să le rezolve anumite probleme.

Anul trecut tânărul de 34 de ani l-a abordat pe proprietarul unei case din zona centrală a Capitalei și i-a spus că are relații la Administrația Domeniului Public și îl poate ajuta să-și toaleteze copacii din curte și din fața imobilului. Pentru favoare, tânărul a primit 1.000 de lei și apoi s-a făcut nevăzut.

Prins de polițiștii Secției 1, el a fost pus sub control judiciar. Dar nu s-a liniştit şi a lovit din nou. S-a prezentat la patronul unui clinici medicale, căruia i-a spus că este comisar-șef la Poliția Sectorului 1. L-a iertat pe propietar de o amendă pentru că nu şi-a renovat faţada, contra sumei de 2.700 de lei.

Proprietarul a anunțat autoritățile și din nou tânărul a fost prins. El se află acum în arest preventiv și riscă ani grei de închisoare.