Un bărbat celebru o consolează pe Ramona, asistenta sexy de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, după divorţ FOTO

Vestea că Ramona Olaru, asistenta sexy de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a divorţat de Bogdan, după cinci ani de relaţie şi trei de căsnicie, a şocat, fără îndoială, lumea showbiz-ului autohton. Totuşi, vedeta de televiziune nu pare foarte afectată de acest eveniment din viaţa ei. Un bărbat celebru o consolează pe focoasa blondină.

05 iul. 2019, 07:15
Un bărbat celebru o consolează pe Ramona, asistenta sexy de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, după divorţ FOTO

Recent, sub privirile paparazzilor, la puţin timp după ce a semnat actele de divorţ în faţa notarului, Ramona Olaru a decis să-şi facă toate poftele, scrie spynews.ro. Devenită femeie fără obligaţii, vedeta a mers mai întâi într-un salon de înfrumuseţare. Îmbrăcată lejer, tricou şi pantaloni scurţi, blondina a părăsit locaţia rspectivă după mai bine de o oră şi jumătate.

Relaxată, ea a mers apoi pe terasa unui restaurant de fiţe din nordul Capitalei. La faţa locului şi-au făcut apariţia şi câteva prietene de-ale sale. Fetele şi-au comandat preparate alese şi băuturi fine, iar apoi au stat la poveşti.

Citeşte şi Simona Halep, a doua înfrângere pe iarbă, în mai puţin de 24 de ore. A pierdut în trei seturi, la mare luptă

După ce s-a despărţit de prietenele sale, Ramona Olaru a mers acasă. Înainte de a intra în blocul în care locuieşte, asistenta sexy de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a zăbovit câteva minute în maşina sa şi a trimis câteva mesaje pe telefon. După ce a terminat, vedeta s-a îndreptat spre imobilul respectiv.

Nu după mult timp, Ramona Olaru a ieşit din bloc, cu telefonul mobil într-o mână, semn că aştepta pe cineva. După câteva minute, în zonă şi-a făcut apariţia Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu.

Cu o sticlă de vin roşu la purtător, tânărul actor a mers direct la Ramona Olaru. Cei doi s-au salutat, s-au sărutat pe obraji, apoi au stat de vorbă în faţa blocului, iar cunoscutul bărbat a atins-o discret pe vedetă.

După câteva minute, timp în care asistenta sexy de la „Neatza cu Răzvan şi Dani” a fost numai zâmbete, aceştia s-au deplasat spre bloc. Îndrăzneţ, pentru câteva momente, băiatul lui Ilie Dumitrescu a luat-o de mână pe blondină. Apoi, cei doi au intrat în clădire şi au mers în apartamentul vedetei de televiziune.

După mai bine de o oră, Toto Dumitrescu a părăsit imobilul în care blondina locuieşte. Relaxat, el s-a urcat într-un taxi şi s-a făcut nevăzut.

Evident, ce s-a întâmplat în casa Ramonei Olanu, nu ne priveşte pe noi. Bârfele le aparţin cârcotaşilor, nu jurnaliştilor serioşi.