Un bărbat de 61 de ani face senzaţie pe Instagram îmbrăcat în ţinute feminine şi încălţat în pantofi cu toc. Cum s-a născut pasiunea sa

Mark Bryan are 61 de ani, este căsătorit de 11 ani, are copii şi nepoţi. Este inginer în domeniul roboticii, antrenează o echipă de fotbal locală, adoră ciclismul şi maşinile, dar şi... outfiturile feminine şi pantofii cu toc.

11 mart. 2021, 23:40
Un bărbat de 61 de ani face senzaţie pe Instagram îmbrăcat în ţinute feminine şi încălţat în pantofi cu toc. Cum s-a născut pasiunea sa
Mark Bryan. FOTO: Instagram

Bărbat îmbrăcat în ţinute feminine. Pasiunea lui pentru pantofii cu toc a început cu 40 de ani în urmă, când partenera lui de atunci i-a pus la dispoziţie primele perechi de încălţăminte cu tocuri înalte, potrivit Interview Magazine. Experienţa mersului pe tocuri i-a plăcut atât de mult încât nu a mai renunţat la pantofii cu toc nici după ce s-a despărţit de respectiva parteneră.

Bărbat îmbrăcat în ţinute feminine doar în partea de jos a corpului

În partea de jos a corpului, adoptă vestimentaţia feminină, nu însă şi în partea de sus a corpului, unde foloseşte articole vestimentare masculine. Actuala soţie nu are nimic împotriva stilului vestimentar al soţului ei, dimpotrivă, îl apreciază. Ce nu apreciază foarte mult este faptul că soţul ei a devenit deja celebru pe Instagram, iar faima acestuia nu o face să se simtă foarte confortabil.

Bărbat îmbrăcat în ţinute feminine

Cum era de aşteptat, Mark atrage multe priviri pe stradă, unele surprinse, altele dezaprobatoare, însă nimic nu-l afectează: „Chiar nu-mi pasă ce cred oamenii”, spune el.

Bryan vrea să schimbe percepţia oamenilor referitoare la legătura dintre haine şi sex

Bărbatul se declară mândru că etalează „ambivalenţa de gen în alegerile vestimentare” şi spune că ţelul lui este acela de a schimba optica oamenilor asupra presupusei legături dintre haine şi orientarea sexuală.

În calitate de antrenor de fotbal, îmi place să ajut tinerii să se dezvolte nu doar ca jucători, ci ca membri responsabili ai societăţii. Abilitatea de a ajuta oamenii să treacă peste problemele pe care le au mă încurajează mai mult decât complimentele despre aspectul fizic”, povesteşte el.

Citeste si Conchita Wurst, de nerecunoscut. Cum arată acum transsexualul care a câştigat Eurovisionul în 2014