Un bărbat de 81 de ani din Gorj este student şi vrea să devină inginer

Publicat: Joi, 22 Octombrie 2015 09:31 // Actualizat: Joi, 22 Octombrie 2015 09:31 // Sursa: romaniatv.net

Un bărbat din Gorj în vârstă de 81 de ani este student în anul trei la Facultatea de Inginerie din cadrul Universității „Constantin Brâncuși“ din Târgu-Jiu. Bătrânul este subinginer şi a decis să meargă din nou la facultate pentru a se perfecţiona şi a deveni inginer cu acte în regulă.

Foto: gorjexclusiv.ro

Ilie Uță s-a născut în anul 1934 și studiază Tehnologia Construcțiilor de Mașini, iar anul următor va deveni absolvent al facultății.

"Prima facultate pe care am urmat-o a fost cea de subingineri, specializarea Utilaje. Am lucrat la mai multe întreprinderi, printre ultimele fiind Renel Craiova, după care am fost profesor în învățământ și am avut gradul II. Am predat la Liceul Ecaterina Teodoroiu, Liceul de Chimie și la Liceul de Materiale de Construcție", a spus studentul de 81 de ani, potrivit gorjexclusiv.ro.

Profesorii sunt mândri de studentul octogenar şi spun că este un exemplu pentru ceilalţi studenţi mai tineri ai Universităţii.

"Este dorința dumnealui de a-și completa studiile, de a cunoaște mai mult. Este un student care ne arată că se poate învăța la orice vârstă și este un exemplu pentru colegii lui, pentru că vine tot timpul la școală. Este un student care vrea să învețe la o vârstă altfel față de colegii lui. Ne bucurăm să avem astfel de studenți care vor să învețe la orice vârstă“, a spus Ştefan Ghimşi, prorectorul UCB.

Citeşte şi Student la Inginerie, dispărut fără urmă de câteva zile. Băiatul a lăsat un bilet de adio uluitor

 

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8747
RON
29 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H