Un bărbat din Africa de Sud, înmormântat în maşina lui, aşa cum i-a fost ultima dorinţă

Tshekede Bufton Pitso, un important politician sud-african, a fost înmormântat în mașina lui, așa cum i-a fost ultima dorință. Pitso, care a murit săptămâna trecută, a fost fost lider al Mișcării Democrate Unite (UDM) din provincia Eastern Cape.

RomaniaTV.net
09 apr. 2020, 13:18

Bărbatul s-a prăbușit pe o alee, în timp ce mergea spre limuzina lui Mercedes E500 din anii ’90. Se pare că ultima sa dorință a fost să fie îngropat în această mașină pe care o iubea foarte mult, în locul unui sicriu convențional, potrivit presei din Africa.

Citește și: Pisicile se pot infecta cu noul CORONAVIRUS. Ce animale de companie sunt imune la BOALĂ

În trecut, Pitso a fost și om de afaceri de succes și adunase în garajul său o întreagă flotă de mașini Mercedes. În ultimii ani a avut probleme financiare și a fost nevoit să vândă o parte din mașini.

De Merccesul E500 era foarte atașat și, deși nu mai mergea din cauza multiplelor defecțiuni, bărbatul își petrecea mult timp în el. Era lucrul lui preferat în lume și a transmis familiei că vrea să fie înmormântat în mașină atunci când va veni vremea, lucru care s-a întâmplat săptămâna trecută.

Citeşte şi: Bill Clinton, dezvăluiri despre aventura cu Monica Lewinsky: „Am făcut amor pentru a-mi gestiona anxietăţile”

Firma care s-a ocupat de înmormântare a spus că a fost dificil de respectat ultima dorință din cauza dimensiunilor „sicriului” neobișnuit „Niciodată nu am avut o astfel de solicitare și a fost o sarcină dificilă și stresantă”, a spus Thabiso Mantutle, directorul firmei funerare.