Un bărbat din Bihor, condamnat la închisoare după ce a furat doi câini, iar pe unul l-a omorât

Un bărbat din comuna bihoreană Diosig a primit o condamnare de 2 ani și 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru că a furat doi câini de pe terenul unei persoane fizice, iar pe unul dintre ei l-a omorât.

02 mai 2023, 14:44
Un bărbat din Bihor, condamnat la închisoare după ce a furat doi câini, iar pe unul l-a omorât

În vara anului trecut, Szabo Ștefan a furat doi ciobănești mioritici de pe terenul unei femei din satul Ianca, comuna Diosig.

Conform ebihoreanul.ro, bărbatul  a furat cei doi câini, dar unul dintre ei a reușit să scape. Al doilea câine a fost lovit în cap de bărbat, cu un obiect contondent. Când și-a dat seama că animalul a murit, Szabo Ştefan a încercat să-și ascundă vinovăția, așa că a aruncat câinele pe marginea drumului național 19, pentru ca moartea animalului să pară un accident.

Citeşte şi EXCLUSIV Gigi Becali, despre dosarul privind frauda la vot: Nu am încălcat nicio lege. Eu nu l-am cunoscut pe procuror, poliţaii au venit să-şi facă poze cu mine

Judecătoria Oradea a pronunțat sentința în acest dosar, condamnându-l pe bărbat la 2 ani şi 4 luni de închisoare, cu suspendare. Sentinţa nu este, însă, definitivă.

Citeşte şi Cristian Cioacă, transformare radicală, a fost fotografiat la un meci. Cum arată deţinutul condamnat pentru uciderea Elodiei

Tot în judeţul Bihor, alţi doi tineri au fost condamnaţi pentru uciderea unui câine. Ei au spânzurat un  rottweiller,  în pădurea din Sâniob.