Un bărbat din Botoşani şi-a incendiat locuinţa şi apoi s-a spânzurat, cu o zi înainte de nunta fiicei sale

Tragedie într-o familie din judeţul Botoşani. Un bărbat şi-a dat foc la casă, apoi s-a spânzurat. Totul s-a întâmplat cu o zi înainte de nunta fiicei sale. Bărbatul se certase cu soţia, venită pentru nuntă din Italia, a băut, apoi s-a hotărât să îşi pună capăt zilelor.

31 aug. 2013, 05:53
Un bărbat din Botoşani şi-a incendiat locuinţa şi apoi s-a spânzurat, cu o zi înainte de nunta fiicei sale

Familia locuieşte în satul Brăeşti din judeţul Botoşani. Femeia care munceşte de câţiva ani în Italia venise acasă pentru nunta fiicei sale, potrivit Mediafax. Vecinii spun că cei doi soţi au ţinut-o din scandal în scandal. Ultima dată, bărbatul de 58 de ani a ameninţat că dă foc locuinţei apoi se spânzură. Ceea ce a şi făcut.

„Nevasta lui era plecată în Italia şi el a tot stat singur, singur de acolo a pornit scandalul. El cu soţia avea ce avea”, a spus unul dintre localnici.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de la pompieri, dar şi poliţişti. Când au ajuns, l-au găsit pe bărbat spânzurat într-un copac, la 50 metri de casă, iar locuinţa arsese mai mult de jumătate. „Au ars bunurile dintr-o cameră şi un hol, precum şi o parte din acoperişul casei. Cauza probabilă o constituie acţiunea intenţionată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani, Dorina Lupu.

Înainte de a-şi pune capăt zilelor, bărbatul şi-a sunat fata care, sâmbătă, ar trebui să aibă nuntă şi a rugat-o să îl ierte.