Ramona a murit subit la 42 de ani. Asistenta de la neurochirurgie a făcut infarct la volan, ieşea din tură şi făcea cumpărături de Revelion

Femeia a fost extrasă din mașină după ce s-a spart un geam. Aceasta era în stop cardio-respirator și i s-au efectuat manevrele de prim ajutor și de resuscitare de către colegii de la SMURD.

01 ian. 2024, 11:04
Ramona a murit subit la 42 de ani. Asistenta de la neurochirurgie a făcut infarct la volan, ieşea din tură şi făcea cumpărături de Revelion

Val de tragedii de Revelion. O bătrână a murit arsă de vie la Botoşani, o altă femneie a căzut ăn gol de la etaj, iar o asistentă din Piteşti lasă doi copii orfani. O adevărată tragedie s-a petrecut înainte de Revelion în municipiul Pitești. Ramona, o femeie în vârstă de 42 de ani, asistentă la Spitalul Județean Argeș a murit în ultima zi din an. Femeia se afla afla la volan în municipiul Pitești, când la un moment dat i s-a făcut rău. Eforturile echipajelor din cadrul ISU Argeș au fost din păcate în zadar.

Tragedie în noaptea de Revelion în Iași! Un vatman a murit în timp ce se afla la cârma tramvaiului
Ramona lasă în urmă doi copii orfani, se aşteaptă rezultatele autospsiei pentru a se afla cauzele decesului.

Moarte fulgerătoare chiar înainte de Anul Nou! O femeie de 42 de ani din Pitești a decedat, după ce i s-a făcut rău la volan

O femeie a murit arsă de vie în casă, în seara de Revelion. De la ce a pornit incendiul

O femeie în vârstă de 70 de ani a murit, duminică seară, în urma unui incendiu care i-a cuprins casa, în localitatea Corlăteni, judeţul Botoşani. Pompierii au stabilit că focul a pornit de la jarul căzut din sobă.

Incendiul izbucnit într-o casă din localitatea Corlăteni a fost observat de vecini. ”Când au ajuns pompierii, locuinţa ardea în totalitate, iar în încăperi tavanul şi acoperişul erau prăbuşite. Întrucât existau informaţii că proprietara ar putea să fie în interior, echipajele au început imediat căutarea acesteia, concomitent cu acțiunea de stingere a incendiului. Din păcate, femeia a fost găsită decedată într-una dintre încăperi”, a transmis ISU Botoşani, potrivit News.ro.

Pompierii din cadrul Detaşamentul Dorohoi au intervenit cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SAJ. Conform sursei citate, cel mai probabil evenimentul a fost provocat de jarul căzut din sobă, pe materialele textile din apropiere.

Dispeceratul Naţional Salvamont – 62 de apeluri şi 64 de persoane salvate în ultimele 24 de ore

Dispeceratul Naţional Salvamont anunţă luni că în ultimele 24 de ore au fost primite 62 de apeluri care solicitau intervenţia salvatorilor, 64 de persoane fiind salvate. Dintre acestea, 42 au ajuns la spital.”În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 62 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor”, transmite luni dimineaţă dispeceratul.
Cele mai multe apeluri, 15, au fost pentru Salvamont Lupeni, 8 apeluri pentru Salvamont Municipiul Braşov, câte 5 pentru Salvamont Gorj, Prahova şi Voineasa, câte 4 pentru Salvamont Predeal şi Alba, câte 3 pentru Salvamont Maramureş şi Cluj, câte 2 pentru Salvamont Borşa, Dâmboviţa şi Neamţ, şi câte un apel către Salvamont Harghita, Suceava, Sibiu şi pentru Judeţul Neamţ.

”În cazul acestor intervenţii au fost salvate 64 de persoane. Dintre acestea, după ce au primit asistenta Salvamont,  26 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital, iar 16 persoane, ale căror afecţiuni medicale permiteau, au mers la spital cu maşinile apartinătorilor.
S-au primit şi 32 apeluri prin care erau solicitate sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice  din zona montană şi despre domeniile schiabile.

Tragedie la Bălți: O femeie a decedat, după ce a căzut de la etajul șase al unui bloc de locuit

Tragedia s-a produs  în jurul orei 21.00, într-un bloc amplasat chiar în centrul orașului. Deocamdată nu se cunoaște dacă este vorba despre un suicid sau incident.  Oamenii legii cercetează cazul.