Un bărbat din Botoşani şi-a tăiat gura cu drujba, în timp ce tăia lemne. Omul era beat criţă

Un bărbat din Botoşani şi-a tăiat gura cu drujba, în timp ce tăia lemne. Omul era beat turtă când se apucase să taie lemne cu un amic, în curte.

18 dec. 2019, 10:34
Un bărbat din Botoşani şi-a tăiat gura cu drujba, în timp ce tăia lemne. Omul era beat criţă

Un bărbat din Vorona, judeţul Botoşani, s-a apucat cu un amic să taie lemne în gospodărie, cu drujba, scrie monitorulbt.ro. Cei doi s-au cinstit zdravăn cu alcool, iar la un moment dat s-au îmbătat atât de tare, încânt nu mai vedeau ce taie.

Citeşte şi Atac cu drujba la Vaslui. Poliţia a intervenit în forţă după o adevărată telenovelă de cârciumă locală VIDEO

Bărbatul a pus drujba jos, dar a lăsat-o pornită, iar în acel moment a leşinat din cauza alcoolului, căzând cu gura în drujba pornită şi retezându-şi, practic, maxilarul inferior.

Un bărbat din Vorona a ajuns la spital cu faţa aproape despicată în două de o drujbă. De beat ce era, acesta s-a împiedicat în gospodărie şi a căzut cu faţa peste unealta aflată în funcţiune, fiind dus cu ambulanţa la spital în stare gravă.

„Pacientul s-a prezentat în serviciul nostru prezentând un traumatism cranio-facial cu o plagă profundă în regiunea bărbiei şi gurii. Rana bărbatului a fost toaletată în Urgenţe, după care acesta a fost internat pe secţia de chirurgie maxilo-facială a Spitalului Judeţean”, precizează medicii.