Un bărbat din Braşov a fost arestat preventiv după ce a bătut trei poliţişti

Un bărbat din Braşov a fost arestat preventiv după ce a bătut trei poliţişti şi a distrus un dozator de apă. Agresorul se afla în stare de ebrietate când într-o staţie de autobuz a vrut să lovească trei persoane. Oamenii au sunat la 112 şi imediat au sosit poliţiştii care, şi ei, la rândul lor, au fost luaţi la bătaie.

RomaniaTV.net
03 iun. 2016, 10:28
Un bărbat din Braşov a fost arestat preventiv după ce a bătut trei poliţişti

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, Costel Capră a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunile de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Totul a avut loc miercuri seara când, bărbatul, aflat în stare de ebrietate, a început să lovească trei persoane care se aflau într-o staţie de autobuz. Aceştia au sunat la 112 pentru a cere ajutor, iar un echipaj format din doi angenţi de poliţie s-a deplasat la locul indicat, scrie monitorul expres.ro

Bărbatul a plecat din staţie însă a fost găsit de oamenii legii care i-au cerut să se legitimeze. Omul a refuzat şi, mai mult, a început să-i înjure şi să-i lovească.

La solicitarea agenţilor de poliţie de a se legitima, inculpatul a refuzat, devenind agresiv verbal şi fizic, sens în care a lovit persoana vătămată H.D.C. cu piciorul. În continuare, cele două persoane vătămate au încercat să-l imobilizeze pe inculpat, însă nu au reuşit, iar la un moment dat, persoana vătămată B.P.C a rămas singură cu inculpatul întrucît celălalt agent de poliţie s-a deplasat la locul unde era parcată autospeciala de poliţie pentru a o aduce în zona unde se desfăşura incidentul. În acest context, inculpatul vroia să părăsească locaţia, iar persoana vătămată B.P.C. s-a plasat în faţa suspectului pentru a nu-l lăsa să plece, ocazie cu care a fost lovit cu pumnul în zona feţei”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

Poliţiştii au chemat ajutoare, astfel că la faţa locului a fost direcţionat încă un echipaj de poliţie.
Agresorul a început să-l lovească şi pe un al treilea poliţist sosit la locul indicat, iar în momentul în care a fost băgat în maşina de poliţie, bărbatul a început să dea cu pumnii în cei trei agenţi, pe unul dintre aceştia l-a muşcat-o de mînă, iar altuia i-a rupt cămaşa, mai spun anchetatorii.

Cei trei poliţişti agresaţi au nevoie între două şi şapte zile de îngrijiri medicale pentru leziunile suferite.
Ulterior, în jurul orelor 22:00, după ce a fost condus la sediul secţiei 3 de Poliţie, agresorul a început să lovească un dozator de apă, aflat pe holul instituţiei, căruia i-a smuls cablul de alimentare.

„ La data de 02.06.2016, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile”, se mai arată în comunicatul procurorilor.