Un bărbat din Braşov a fost reţinut de poliţişti pentru a înfiinţat o cultură de cannabis în locuinţă

procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 39 de ani, care a înfiinţat la domiciliul său din judeţul Braşov o cultură de cannabis. 

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 13:49
Un bărbat din Braşov a fost reţinut de poliţişti pentru a înfiinţat o cultură de cannabis în locuinţă

Potrivit IGPR, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Braşov, procurorii DIICOT au efectuat, miercuri, trei percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate 54 de plante de cannabis aflate la maturitate, 15 plante de cannabis aflate în stare incipientă de creştere, trei grame de muguri de cannabis, un pistol de semnalizare şi muniţia aferentă acestuia, un pistol cu gaz, o puşcă cu alice, un grinder, precum şi instalaţiile utilizate la creşterea plantelor de cannabis.

„În cauză s-a stabilit faptul că, în perioada aprilie – iulie 2020, inculpatul S.P.G., în vârstă de 39 de ani, a înfiinţat la domiciliul său o cultură de cannabis, în vederea comercializării drogurilor către consumatori de pe raza judeţului Braşov”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Citeşte şi: Fiul şefului clanului Corduneanu, condamnat cu executare pentru trafic de heroină

În urma acestora, bărbatul a fost condus la sediul DIICOT pentru audieri şi, ulterior, reţinut. Bărbatul de 39 de ani urmează să fie prezentat joi, Tribunalului Braşov, cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile au fost efectuate cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Braşov, a mai menţionat sursa citată.