Un bărbat din Călăraşi a murit după ce a fost surprins de viscol

Un bărbat din comuna Belciugatele, judeţul Călăraşi, a murit în localitatea ilfoveană Brăneşti, unde lucra, după ce a fost surprins de viscol, totodată, 27 de localităţi călărăşene sunt izolate, iar cinci nu au curent electric.

RomaniaTV.net
27 ian. 2012, 08:54
Un bărbat din Călăraşi a murit după ce a fost surprins de viscol

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Călăraşi, localităţile fără curent electric sunt comunele Spantov şi Chiselet şi satele Stancea, Coconi şi Sultana.

De asemenea, şapte drumuri naţionale şi 17 drumuri judeţene, precum şi autostrada A2 sunt închise circulaţiei. În prezent, drumarii acţionează pentru deszăpezirea a 35 de maşini blocate în trafic, în care se află trei persoane, ceilalţi pasageri fiind duşi la adăpost.

Totodată, primele date ale anchetatorilor arată că bărbatul decedat, din comuna Belciugatele, judeţul Călăraşi, lucra la o firmă din localitatea ilfoveană Brăneşti şi a plecat de la serviciu, dorind să meargă acasă. El a fost însă surprins de viscol pe drum.

Din cauza ninsorii şi a viscolului, două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost găsite inconştiente, joi, într-o maşină cu numere de Bulgaria, acoperită cu un strat gros de zăpadă, pe DN 5 Bucureşti – Giurgiu, în localitatea Adunaţii Copăceni. Ulterior, acestea au fost transportate la un spital din Capitală, însă bărbatul a murit. De asemenea, un bărbat de 53 de ani, din comuna vrânceană Vulturu, a murit, joi seară, într-un microbuz, în apropiere de localitatea Boţârlău, în timp ce se întorcea de la Focşani, după ce a împins autovehiculul, care rămăsese înzăpezit.