Un bărbat din Cluj-Napoca i-a dat o lecție de neuitat angajatei unui supermarket. Cum s-a răzbunat pe femeia acuzată că fură la casă și nu dă rest

Un bărbat din Cluj-Napoca i-a oferit angajatei unui supermarket o lecție pe care cu siguranță nu o va uitat toată viața. Clientul s-a săturat ca femeia respectivă să îl „fure” la casă și să nu îi dea rest, așa că a decis că e momentul să se răzbune.

21 feb. 2023, 09:32
Un bărbat din Cluj-Napoca i-a dat o lecție de neuitat angajatei unui supermarket. Cum s-a răzbunat pe femeia acuzată că fură la casă și nu dă rest
Un bărbat din Cluj-Napoca i-a dat o lecție de neuitat angajatei unui supermarket

Un bărbat din Cluj-Napoca i-a dat o lecție de neuitat angajatei unui supermarket. În ultima perioadă, clujeanul a observat că de fiecare dată când a mers la cumpărături în supermarketul respectiv exista o diferență destul de mare între prețul de raft și cel de la casa de marcat.

Citește și Garsonieră cu cadă în bucătărie, în Cluj-Napoca. N-o să-ți vină să crezi care e prețul de închiriat

Un bărbat din Cluj-Napoca i-a dat o lecție de neuitat angajatei unui supermarket

Mai mult, casiera nu îi dădea restul iar asta l-a enervat la culme pe clientul care s-a hotărât că este momentul să îi dea o lecție angajatei.

Fără să stea prea mult pe gânduri bărbatul a mers într-o zi la cumpărături și și-a luat câteva produse în valoare totală de 30 de lei. Atunci când a ajuns la casa de marcat, clujeanul a scos din buzunar o pungă plină cu bani mărunți pe care i-a trântit pe tejghea.

Angajata supermarketului a avut parte de un șoc atunci când a văzut punga plină cu bani și a refuzat să îi primească.

„(…) Eu am pățit de două ori și nu numai eu am pățit asta. (…) Am fost și am cumpărat de vreo 30 de lei și i-am dat bani mărunți. Doamna a refuzat să îmi ia monedele de 1 ban pe motiv că ei nu iau monede de 1 ban la magazine”, a declarat clujeanul, pentru presa locală.

Însă clientul nu s-a oprit aici și a mers glonț la autoritățile competente, unde a depus o plângere împotriva supermarketului și a angajatei respective.

Reprezentanții lanțului de magazine spun că prețurile cresc prea repede și din această cauză nu pot fi modificate zilnic valorile de la raft.

Restaurantele din Cluj s-au luat la întrecere cu cele din Mamaia

Restaurantele din Cluj s-au luat la întrecere cu cele din București și Mamaia. Majoritatea celor care au trecut pragul restaurantelor din oraș au rămas uimiți de prețurile piperate pe care au fost nevoiți să le plătească pentru un simplu meniu.

În ultimii ani, Clujul a devenit unul dintre cele mai scumpe orașe din România și de foarte multe ori oamenii au constatat că prețurile unor servicii sunt peste cele din București sau alte orașe mari din țară.

Este și cazul unui turist care după ce a trecut pragul unui restaurant a rămas cu un gust amar și asta nu pentru că nu i-a plăcut mâncarea, ci pentru că a avut parte de un șoc atunci când a văzut cât trebuie să plătească pentru un simplu meniu.

Potrivit bărbatului, un simplu burger costă într-un restaurant din Cluj 55 de lei, dublu față de un meniu complet la o cantină.

Asta în condițiile în care același burger în  Mamaia costă 27 de lei.

„Cică Mamaia e scumpă! La Cluj costă 55 de lei un buger și la Mamaia 27 de lei!”, a transmis cu stupoare turistul, potrivit ȘtirideCluj.

Citește și Incendiu uriaș la un spital din Cluj-Napoca. A fost activat planul roșu de intervenție. Zeci de pacienți evacuați