Un bărbat din Constanţa a fost reţinut după ce şi-a abandonat bebeluşul în parcarea unui magazin

Un bărbat a fost reţinut de oamenii legii din Constanţa, după ce şi-a abandonat copilul de doar un an şi jumătate într-un cărucior, în parcarea unui magazin de bricolaj. Acesta a decurs la acest gest după ce s-a certat cu mama copilului.

RomaniaTV.net
16 iul. 2020, 09:02
Un bărbat din Constanţa a fost reţinut după ce şi-a abandonat bebeluşul în parcarea unui magazin

Bebeluşul a fost găsit de agentul de paza al magazinului, care a anunţat de urgenţă poliţia. Copilul a fost examinat medico-legal, stabilindu-se faptul că necesită îngrijiri medicale timp de 4-5 zile, fiind preluat de reprezentanţii DGASPC Constanţa.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu ucigaşul Larisei Chelaru după ce a scăpat de eliberarea condiţionată. Robert Ciobanu are planuri măreţe

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Constanţa, citat de News.ro, poliţişti din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi de către un bărbat, agent de pază, că ar fi găsit un copil cu vârsta de aproximativ 2 ani, care se afla într-un cărucior, în parcarea unui magazin de bricolaj. Poliţiştii au identificat-o, în municipiul Constanţa, pe mama copilului, o femeie de 23 de ani.

„Cu ocazia cercetărilor s-a stabilit faptul că la data de 14 iulie, în jurul orei 21.45, tatăl biologic al minorului, un bărbat de 34 de ani, s-a deplasat cu acesta pe aleea de acces a societăţii comerciale unde, în urma unor discuţii în contradictoriu purtate prin telefon cu mama copilului, a luat decizia de a-l abandona în zona indicată”, se arată în comunicat.