Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv după ce a spart şapte farmacii în zece zile

Un bărbat de 36 de ani a fost arestat preventiv, după ce a intrat în apte farmacii din oraşul Galaţi, forţând geamurile şi furând 3.300 lei. Toate spargerile au avut loc în decurs de zece zile. 

RomaniaTV.net
04 mai 2020, 12:21
Un bărbat din Galaţi a fost arestat preventiv după ce a spart şapte farmacii în zece zile

Bărbatul a fost văzut de poliţişti în timp ce încerca să intre în mod fraudulos într-o farmacie din oraşul Galaţi. El a reuşit să fugă, dar a fost prins în scurt timp. Poliţiştii au extins cercetările şi au aflat că hoţul reuşise să spargă şapte farmacii într-o singură săptămână.

Citeşte şi: Scandal într-un bloc din Galaţi. Poliţiştii au folosit spray lacrimogen VIDEO

„La data de 01 mai a.c., în jurul orei 01.20, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi au surprins, în flagrant, un bărbat care se afla în interiorul unei farmacii, de pe strada Brăilei, încercând să sustragă bunuri, şi care, la vederea poliţiştilor, a fugit. În scurt timp, poliţiştii l-au depistat, în dreptul unui bloc, de pe strada Vlad Ţepeş, în apropierea farmaciei găsind şi autoturismul cu care acesta se deplasase, neasigurat şi cu cheile în contact. În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit că, în perioada 21.04/01.05.2020, bărbatul, de 36 de ani, din municipiul Galaţi, ar fi săvârşit 7 infracţiuni de furt calificat şi tentativă la furt calificat, pătrunzând, prin forţarea ferestrelor termopan, în sediile a 7 farmacii, de pe raza municipiului Galaţi, din 3 reuşind să sustragă suma totală de 3.300 de lei”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Bărbatul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, ulterior instanţa dispunând arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.


loading...