Un bărbat din Galaţi a furat 20.000 de lei chiar din curtea Poliției. Suma imensă sustrasă dintr-un aparat SelfPay

Un bărbat a furat suma de 20.000 de lei dintr-un aparat SelfPay aflat într-un container din curtea Poliției Galați.

03 oct. 2022, 22:51
Un bărbat din Galaţi a furat 20.000 de lei chiar din curtea Poliției. Suma imensă sustrasă dintr-un aparat SelfPay

Conform polițiștilor din Galaţi care anchetează furtul din aparatul SelfPay, principalul suspect este chiar proprietarul spațiului în care a avut loc furtul reclamat de deținătorul aparatului.

Suspectul este un bărbat de 29 de ani care nu a atras atenția nimănui deoarece avea cheile de la containerul în care se afla aparatul.

„Bărbatul de 29 de ani a primit control judiciar pentru 60 de zile. Prejudiciul cauzat este de 20.154 lei, din care nu s-a recuperat momentan niciun ban”, potrivit unui comunicat IPJ Galați.

Citește și: Bătrână de 103 ani din Vaslui, bătută cu sălbăticie şi jefuită. Tâlharul i-a aprins şi o lumânare, crezând că a omorât-o: „Tu eşti cel mort, nu eu”

Dispariția banilor a fost anunțată luni dimineață de un alt bărbat de 29 de ani care administrează societatea care a închiriat spațiul în care s-a întâmplat incidentul.

„În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Galați au identifivat prezumtivul autor al comiterii furtului reclamat. Este vorba despre un bărbat de 29 de ani, din municipiului Galați. Acesta este propiretarul spațiului comercial pe care îl închiriase și care a pătruns în aceasta prin folosirea de chei potrivite”, au explicat reprezentanții Poliției Galați.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiune de furt calificat și continuă cercetările.

„Secția 5 Poliție Galați a fost sesizată de administratorul unei societăți comerciale, un bărbat de 29 de ani, din Galați, că, în perioada 30 septembrie-03 octombrie, persoane necunoscute ar fi sustras din interiorul punctului de lucru al societății de la stația de plăți taxe tip „SelfPay”, caseta în care se aflau banii din încasări”, au mai anunțat polițiștii.

Citește și: A crezut că a fost jefuită, îi lipseau mulți bani din geantă. Ulterior a aflat că Daisy, cățelușa ei, a fost hoțul, de fapt. De necrezut ce a putut face patrupedul cu ei!