Un bărbat din Germania a sunat la 112 pentru că nevasta lui vorbea încontinuu. Ce soluţie au găsit agenţii de poliţie pentru a-l scăpa pe bărbatul care era „agresat auditiv”

Nu puţini sunt bărbaţii care se plâng că partenerele din dotare vorbesc mult. Dar aproape niciunul nu găseşte drept soluţie să sune la poliţie pentru ca oamenii legii să potolească vorbăreaţa. A făcut-o, însă, un neamţ care nu putea dormi pentru că soţia vorbea neîntrerupt.

12 sept. 2022, 14:48
Un bărbat din Germania a sunat la 112 pentru că nevasta lui vorbea încontinuu. Ce soluţie au găsit agenţii de poliţie pentru a-l scăpa pe bărbatul care era „agresat auditiv”

Un bărbat din Germania a apelat serviciul de urgenţă ca să reclame că nu poate să-şi oprească soţia din vorbit, lucru deranjant din moment ce ael voia să doarmă. Incidentul s-a petrecut în Traunstein, landul german Bavaria. Bărbatul i-a povestit operatorului că a plecat din cameră în grădina casei ca să poată vorbi la telefon, însă nevasta l-a urmărit şi acolo continuând să vorbească.

Un bărbat din Germania a sunat la 112 pentru că nevasta lui vorbea încontinuu

Neamţul a relatat că nevasta vorbăreaţă se întorsese de la Festivalul de Toamnă de la Rosenheim „aparent în stare de ebrietate”, iar el ar fi vrut să doarmă, lucru imposibil atât timp cât femeia nu înceta să vorbească.

Citeste si Seceta mistuitoare, urmată de ploi devastatoare. Puhoaiele mătură Germania, imagini de sfârşit de lume VIDEO

Poliţiştii ajunşi la faţa locului s-au convins cu propriii ochi că bărbatul chiar este „agresat auditiv” de nevastă.

Nici când au sosit agenții, nevoia de comunicare a femeii extrem de însufleţite încă nu se terminase„, se arată în raportul poliției.

Într-un final, poliţiştii au propus cuplului soluţia „despărțirii spațiale în casă„, astfel încât bărbatul să se poată odihni.

Citeste si Germania ia măsuri de protecţie socială în criza energetică şi anunţă vouchere de 300 de euro pentru pensionari