Un bărbat din Mehedinţi, arestat preventiv după ce şi-a omorât concubina cu sânge rece

Crimă cu sânge rece în Mehedinţi. O femeie a fost omorâtă în bătaie de bărbatul cu care a trăit 18 ani, potrivit România TV. Poate că avea o şansă de supravieţuire dacă era dusă la spital, dar călăul ei a ales să o ţină acasă. Chiar s-a culcat în acelaşi pat cu ea. Până dimineaţă însă, femeia a murit. În timp ce legiştii spun că moartea a fost extrem de violentă, senin, atacatorul încearcă să-i convingă pe procurori că nici nu a atins-o pe femeie şi că a fost lovită de un cal.

18 feb. 2014, 14:34
Un bărbat din Mehedinţi, arestat preventiv după ce şi-a omorât concubina cu sânge rece

Cei doi amanţi trăiau împreună de 18 ani, în localitatea Roşiori, judeţul Mehedinţi. În toiul nopţii, bărbatul a sunat la ambulanţă să ceară ajutor. Pănă să vină salvatorii, acesta şi-a pus la cale un plan. Le-a spus medicilor că iubita lui a fost lovită de un cal, în timp ce hrănea animalele.

Bărbatul spune că soţia sa a mers în grajd ca să dea de mâncare la nişte purcei. Intrand si la iapă, animalul a lovit cu picioarele din spate şi el a găsit-o la pământ. Femeia ar fi refuzat să se ducă la spital pe motiv că nu dă două milioane de lei pentru o zi de spitalizare„, a declarat avocatul Alexandru Negrescu.

Vezi şi: CRIMĂ DIN GELOZIE: Un bărbat şi-a ucis fosta soţie, apoi s-a spânzurat

Medicii nu au reuşit să o salveze pe femeie, aceasta era deja moartă din cauza loviturilor. Legiştii şi procurorii îl contrazic pe bărbat. Femeia a avut parte de o moarte extrem de violentă, iar rănile nu au fost făcute de animale, ci în urma bătăii pe care a încasat-o chiar de la bărbat. „Inculpatul este suspectat că şi-a omorât concubina prin bătăi repetate. Există un raport medico-legal care stabileşte fără niciun dubiu că moartea a fost violentă şi că s-a datorat traumatismelor violente„, a declarat procurorul Ştefan Cercel.

Bărbatul a fost arestat preventiv, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să stea după gratii cel puţin 20 de ani.

Citeşte şi: DESCOPERIRE MACABRĂ la Constanţa. Soţia strangulată şi soţul spânzurat, în casa amantului